Kamelåså

on

Ja, ibland känns stickbeskrivningar lika lätta att förstå som danska. Jag håller på med en omlottväst med slag som enligt beskrivningen ska vara perfekt för den otålige. Men  utan överdrift kan jag säga att jag inte skulle våga ge mig på den med ett glas vin i kroppen… När ljuva Ms Kaka var på besök satt vi båda och läste den (flera gånger) och diskuterade (flera gånger) hur man egentligen skulle göra. Nu närmar sig slutet av framstycke 2 och resultatet lär väl bli uppenbart så småningom…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.