Nya projekt

on

 

Jahapp, så var den där blåa sjalen klar. Tur det. Inget kul att sticka nåt man inte är jättesugen på att sticka. Den blev rätt ok ändå. Och så fjuttade jag dit en tofs i ena hörnet. Men, nu har jag kört vidare mot ett par pulsvärmare. Vad det verkar som hittills är de jättefina med udd och små små pärlor (som man kan bli vansinnig av att försöka fjutta över på själva garnet, men skam den som ger sig innan fetingtanten sjunger). 

Pysselskåpet
Pysselskåpet

 

 

Jag har också lyckats beställa en massa garn som ska vara entrådigt av ylle och finfint i olika färger. Den som lever får se, paketet är skickat från internetföretaget idag, så kanske det dimper ner på tisdag?

Jag långpromenerat på Söder och blivit trött och blöt. Undrar fortfarande över det eventuellt tappade greppet. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.