Påbörjad

on

Så är den vinröda klänningen påbörjad och dryga 20 centimeter har jag knåpat ihop. Garnet är supermjukt! Alpaca rekommenderas och jag vill bara köpa ännu mer. Kanske ska bygga ut pysselskåpet? Eller starta en egen ullig garnaffär (men jag skulle få problem att sälja garnerna…)?

Idag har annars sjukgymnasten klämt och bänt på min rygg så att det känns som om nån gått loss på ländryggen med kötthammare (kanske inget dumt fattigmansalternativ när sjukgymnasten är på semester?). Imorgon MRT. 

Hur går det med dina handleds-dragspel?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.