37 centimeter

on

Ungefär så lång har klänningen blivit hittills. Eftersom den stickas på rundsticka blir det inte överdrivet mycket montering på den här modellen. Färgen är jättefin och materialet så mjukt att det skulle kunna fungera som snuttefilt. 

Jag blev inpluttad i MRTn idag igen. Dagens sköterska upplyste mig vänligt om att på dagens ljudmeny fanns schlagerfestivalen 2008 (om jag inte ville höra på radio). Så i nästan en och en halv timme låg jag i röret och lyssnade på väldigt många av schlagerbidragen i kombination med undersökningen. Den mentala ljudbilden blir något i stil med Neubauten med en lätt touch av schlager. Jag vet heller inte vad jag vill att de ska hitta; vill jag att det ska vara en inflammation eller inte?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.