Längre

on

Japp, klänningen tar så smått form, den är bortåt 70 centimeter nu. Nu jagar jag mot avmaskning för ärmhål. Ibland undrar jag vad jag sysslar med egentligen; det går ju inte att prova förrän hela klabbet är klart. Men kanske det är en del av tjusningen? 

I morgon hägrar besök i garnbutik i Uppsala (kanske testa att sticka i lin? Obruten mark). Jag har förberett för frukost med mammi i den arla morgonstund (se icke-garn-relaterad bild) och funderar på om jag ska dra på en bolly-rulle. Min älskade reste mot asiatiska äventyr idag och jag har rastat mig själv.  Kanske tid för ett äpple och en stor kopp jasminte och att fylla den där boken av handgjort papper med något? 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.