Morjärv

on

Japp, detta är min ny-antika semi-omlott-kofta i finfint lila garn från Morjärvs ullspinneri. Garnet inhandlades på Yll & Tyll för 10 år sedan (jag hittade ett gammalt kvitto i garnpåsen). Den tröja jag började sticka på då passade inte alls frökens smak längre, så jag repade upp bak- och framstyckena och började om med denna (som också är pyntvirkad runt alla kanter). Så blev det såhär. Ganska fin, men lite för fluffig i ryggen kanske (eller så får den anses vinteranpassad för lite tjockare undertröjor än vad just den här dagen erbjuder). Nåväl, nu har jag fått nästan alla garn-lass som posten väntas leverera till mig (ett återstår, men det var visst något strul med underleverantören eller så). 

Hälsotillståndet är annars lite sisådär. Jag är lite småkrasslig (som väntat efter första gympasset någonsin om man inte räknar med de aptråkiga sessionerna på gympan i högstadiet). Dock! Den nya sjukgymnasten verkar vara mer på spåret än den gamla. Igår var jag där för session 2, men med tanke på hals-status blev det mest balansövningar. Så, nu har jag *tam-ta-da* stått på en balansbräda med inbyggt elektriskt inducerat skak (om nu inte mitt smått skakiga högerben skulle generera tillräckligt med skak på egen hand)! Det skakar som 17 och man ska inte, jag repeterar: inte, ha tungan mellan tänderna!

Pyntvirkad omlottkofta i lila semi-antikt Morjärv-garn
Pyntvirkad omlottkofta i lila semi-antikt Morjärv-garn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.