Gnnn…

Jag har vad jag tror är träningsvärk. Denna ondska uppenbarar sig endast i höger ben och det känns minst sagt skumt. Sagda ben har dessutom börjat ägna sig åt att på ett icke-auktoriserat sätt skaka loss ibland. Mindre festligt, men kanske det bara är att uppskatta tilltaget och börja imitera Jerry Williams? Om ett antal timmar beger jag mig mot sjukgymnast Henrik och ökar på träningsvärken. Den fråga som återstår är väl: Ska jag vara oroad över att mitt högerben beter sig om en trotsig tonåring och vill ha ett eget liv? 

Stickmässigt ägnar jag mig nu åt en koksgrå skapelse från Garntjänst som blir randig av att jag stickar med stickor i olika storlekar enligt mönster. Hoppas den passar finfint så småningom. Men mest undrar jag; var är alla de där grunkorna jag beställde (och betalade) den 7/8? Hittills har mitt otåliga vittjande av postfacket kammat noll.

One thought on “Gnnn…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s