Små projekt

on
Självrandad sjal

Vante på!
Vante på!

Det är länge sedan jag skrev ett inlägg här. Upp i arbetstid betyder ner i sticktid. Och jag har dessutom haft en hel del annat att tänka på inför resan. Jag har gjort mitt första besök på indiska ambassaden och diskuterat och funderat angående vaccinationer. Jag har kommit till ett beslut och jag hoppas att det är ett bra beslut som ska funka bra. Jag har åtminstone gjort vad jag kan för att fatta ett något sånär vettigt beslut.  

Dessutom har jag varit och tränat på gym. Jag undrar fortfarande hur folk gör för att göra det utan att vilja lägga sig ner och sälvdö; det är ju så grymt tråkigt och den riks-usla musiken får det att krypa i skinnet på mig. Men, måste man så måste man. jag är numera innehavare till ett gymkort och har faktiskt använt det en gång. Dock har en förkylning parkerat sig, så just nu är jag mest tillbaka på promenader. 

På stickfronten har det blivit en självrandad sjal och ett par vantar. Ganska fina tycker jag, även om det tog ett tag för mig att komma in i nån sorts teknik för mönsterstickandet på vantarna. Jag har inhandlat ett par böcker för att förkovra mig i ämnet och sett ett par kurser som jag vill gå. Eller vad sägs om hard-core-knyppling på Djurgården?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.