Nygammalt

on

Ja, efter en veckas sjukdom med feber och slajmiga substanser så hoppas jag på totalt tillfrisknande. Under veckan har jag börjat på två alster; ett nygammalt och ett nytt. Det nygamla ska bli en slipover i alpaca (det som från början var en klänning som jag sedan repade upp). den kommer förhoppningsvis att värma min rygg samt passa bra till redan producerade pulsvärmare. 

Det andra projektet börjar jag fundera över. Jag har ett antal vänner som inom en snar framtid ska ploppa ut bebisar. Den bebis som kommer lägligast i tid lär få detta projekt; ett par babysockor i alpaca. Tanken var nog från början att producera flera par sockor, men jäklar vad det är bändigt! Mini-små stickor som också är extremt tunna (nr 2). Så, jag stickar och stickar, men det händer inget. Hittills har jag kämpat fram ca 4 cm. Och det är bara på ena strumpan. Men, det blir gosigt och det är väl bara att hoppas att bebisen gillar gosiga och handstickade sockor (eller att föräldrarna gör det kanske?). 

För den som eventuellt vill speja på bröllopsbilder finns länk att få!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.