Min himmel

on

 

Min himmel en del av dagen
Min himmel en del av dagen

Såhär ser min himmel ut, åtminstone varje kväll och morgon den senaste veckan. Människor stannar och fotograferar på morgonen på väg till jobbet. En förundrad  kvinna stannade och gick fram och kände på blommorna. En två meter lång man fotograferade dem med huvudet mitt ibland trädkronorna. Själv är jag lite kortare och duckar när jag går under dem med ett lite fånigt leende på läpparna. Men jag blir ju så glad av att se dem!

Och jag har blivit inbjuden att åka till Blekinge i april nästa år och klippa får och lära mig att spinna ull. Jag har fått ett örngott fullt med  okardad ull, en bok om tovning och tre härvor växtfärgat garn. Så, dax att skaffa kardor. Söderöver finns en spinnrock som väntar, men vi får väl se. Slända är kanske bättre att börja med? 

Ullspinneriet i norr har skickat garnprover och idéer börjar ta form. 5 kilo ska det bli! Mitt rum kommer att bli ekvivalenten till bollhav, men med garn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.