Snapdragon tam till Sys

Röd Snapdragon Tam
Röd Snapdragon Tam

Tidigare i december började jag sticka på en Snapdragon tam till mig själv, men kom ganska snabbt på att den röda baskern skulle passa mycket bättre på min syster så det fick bli ett julklappsprojekt. Jag hann sticka klart baskern, men jag hann inte blocka den före jul, så hon fick den några dagar efter jul. Jag fick till en väldigt stor basker; jag skulle nog ha valt en mindre storlek, trots att det verkade bli rätt masktäthet. Men en stor basker är ju rätt mysig att ha på sig, så det blir förhoppningsvis ok ändå. Sys blev iaf glad.

Platt snapdragon tam
Platt snapdragon tam

Jag stickade storlek 56 cm och använde Drops Lima; gosigt att sticka med och att ha på sig. Jag gjorde av med lite mer än 2 nystan av garnet, förmodligen eftersom jag gjorde resåren lite längre än specat i mönstret. Mönstret är enkelt att följa och det ser mer avancerat ut än det är att sticka, eller så är det helt enkelt lättare att sticka flätmönster än jag trodde för några år sedan. :) Jag hann inte få till någon ny bild med baskern på Sys, så det får bli en platt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.