Post-jul

on

 

Tripp-trapp-trull-vantar
Tripp-trapp-trull-vantar
Mammi med vantar och sjal
Mammi med vantar och sjal

 

Det har inte mycket med brev- och pakethanteringen att göra men såhär lite på lagom avstånd efter jul kommer alltså en senfärdig uppdatering av stick. Jag får väl skylla på att det inte går att lägga in bilder och info om julklappar innan julen varit… Nåväl, jag har knåpat på för fullt och det har alltså blivit en del julklappar, en sjal och en massa lovikka-vantar. Och eftersom lovikka-vantar endast är varma när det inte blåser så fick jag ju lösa det problemet på nåt vis. Familjen Q fick således supersköna lovikka-vantar fodrade med fleece (inget sticksigt alls och mycket bättre när det blåser). Och jag hittade i jakten på feece en kalasbra tygaffär på Söder! Prima!  Mammi fick sina vantar i förra veckan och mina blev klara lagom tills mildvädret slog till igen. Nån mer som vill ha supervarma och gosiga vantar?

En kommentar Lägg till din

  1. Hr J skriver:

    Jaaag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.