Jej aar saa deprimert!

on

 

2 nøster till sokker
2 nøster till sokker

Tanken var att jag skulle ge mig på projektet tunnare sockor till min systerdotter. Sagt och gjort; jag beställde stiligt garn med med beskrivning för lämpliga småfossingar för att ro iland det hela (det är mycket länge sedan jag stickade raggsockor och jag har knappast något mönster inpräntat i hjärnbarken…). Så kom hela klabbet med posten och då fick jag lite svettningar. Strikkebeskrivningen er pa Norsk! Att sticka häl i raggsocka kan kräva tungan rätt i mun som det är, men att dessutom göra det på norska (vilket för min språkbegåvade hjärna lika väl kunde varit på danska eftersom jag tyvärr har väldigt svårt att se skillnad på de två språken i skriven form)! Kanske om jag dricker ett glas vin först? Den som lever får se och min kära systerdotter kanske får dessa tingestar lagom till sin 18-årsdag…

Fortsättning lär följa (så nära cliffhanger jag kommer?)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.