Sokker

on
Sokker

Det går faktiskt framåt med mina norska sockor till min systerdotter, jag är inne på socka nr 2. De verkar dock bli ganska stora, så vi får väl se hur de blir (trots överensstämmande stickfasthetsprov). Men färgen bir jättebra för en 4-åring!

Jag har haft svårt att hålla mig ifrån garn-beställningar, så jag har fått ett lass till; lass lovikka och alpacka. Jag är verkligen glad över de supervarma lovikkavantarna med foder nu när det är smällkallt ute (mitt mälardalsjag VET att det kan bli bra mycket kallare, men efter ett antal år i Stockholm och Göteborg så är 7-10 minusgrader smällkallt…). 

Min absolut bästa Personal Librarian, Ms Kaka, har också ordnat en bok med landskapsvantar. Varför kämpa med Stockholms stadsbibliotek när man kan få prima direktleveranser från djupaste Värmland? Väntar otåligt, senare idag är det dax.

Innan dess ska jag dock leta hårsmycken i förorten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.