Upprepning

on

 

Upprepning
Upprepning

Lite sorgligt känns det att ägna sig åt upprepning, men inte lika sorgligt som att ha en klänning som inte har samma finfina passform som jag (även om den är stickad i underbart garn). Eftersom min rygg inte responderar väl på kyla så tänkte jag repa upp klänningen och återanvända delar av det garnet till en slipover. Alpaca värmer ryggen bra! Så, föreställ dig detta (och jag anser dig ha övermänskliga förmågor om du klarar det utan att garva): Vi har en möbel, en fåtölj, som lämpar sig för härvning och nystning (garnvidan fungerar bara för nystning, inte härvning). Denna möbel står i vardagsrummet. Att stå böjd över denna låga fåtölj fungerar dåligt för min rygg. I vardagsrummet har vi mysbelysning (om jag inte vill lysa upp mitt knäveck med halogenljus vill säga) så jag behöver extra ljus. Alltså gör jag enligt föjande: Jag sitter bakom fåtöljen på min pilatesboll och repar upp garnet och trär det runt fåtöljens ryggstöd till härvor med pannlampan (mycket användbar grej från Indienresan!) på och är tokfokuserad (saker måste pillas upp längs vägen och det är alltid mer som kan strula än man tänkt sig). Jag kan väl tillägga att jag stänger dörrarna ut till köket för att inte alla grannar ska tro att jag är ett totalt ufo; jag är ju trots allt bara en garngalning…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.