Så mycket garn

on

…så lite tid. Jag undrar ibland hur det kan kännas som om tiden springer iväg så fruktansvärt fort när jag stickar… 

Vad gäller projekt så stickar jag nu ett par ”norgevantar” (men med svensk beskrivning en här gången) i svart och vitt. Vant-kroppen på höger vante är klar (olika mönster på fram- och baksidan), nu återstår en tumme på den. Och sedan det kluriga i form av att få till en korrekt tumkil åt andra hållet. Än så länge ser resultatet ganska bra ut. 

Men som lite slapp-stickning vid sidan om stickar jag en oändligt tunn grönmelerad sjal i old shale (som det enklaste spetsmönstret visst heter). Hur som helst; arbetet växer fruktansvärt långsamt, men jag kan tänka mer på annat när jag stickar på den. Sticking verkar fungera lite som böcker; jag vill ha flera projekt på gång samtidigt så att jag kan välja efter humör. 

Och idag råkade jag gå in i en garnaffär och märkligt nog var väskan lite tyngre när jag gick ut…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.