Agent orange

on

 

Agent orange
Agent orange

Ute på spaning i omgivningarna efter en minikort bröllopsresa till Lissabon. Där var det soligt och över 20 varma grader med lagom blåsande vindar och god mat. Och så en väldans massa backar upp (mest) och ner (en del). Turistsäsongen hade inte kommit igång ännu och det kändes väldigt rymligt och gott om plats (turistmässigt), eller var det för att den senaste resan gick till Indien? 

Nåväl, här hemma är det inga varma grader (även om termometern ibland visar över noll så är det ytterst blygsamma bidrag till plussidan som jag envist hävdar inte räknas) och mössa och halsduk behövs. Då får man pigga upp sig med färgglada och värmande saker; Min baby-lama-bakser är klar (och gosig!). Efter inköpet av baby-lama-garnet hittade jag helt slumpmässigt ett ullgarn i nästan samma färg som fick bli en halsduk. Efter diverse runtsurfande efter baskermönster på nätet har jag kommit fram till att det är obligatoriskt att visa en bild på den snett bakifrån/uppifrån. Mycket knepigt! Men, jag sällar mig villigt till skaran av basker-avbildare och lägger in en liten bild.  

Obligatorisk
Obligatorisk

Igår var jag (och ca 22000 bandy-fans) i Uppsala. De för att se på bandy, jag för att rota efter garn och träffa och busa med min systerdotter (och syster). Det blidde hallonrött lingarn och för lite men väldans snyggt grön-svart sockgarn. Dock fick jag hjärnsläpp och köpte för lite av det grönsvarta. Mina Uppsalakontakter har lovat att försöka skaffa ett nystan till eller två.  

I övrigt väntar jag på att få garnprover från ullspinneriet i norr. Har något gått fel på vägen? 

P.S. Vad gör man inte för att få slänga in en låttitel från 1987.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.