Turkos pulsvärme

on
Turkosa pulsvärmare
Turkosa pulsvärmare

Det blev ett par turkosa pulsvärmare med pärlor (som dessvärre inte syns så bra på bilden) för att värma fru Bs trasiga handleder. Om de inte hjälper kanske iaf färgen piggar upp… Och tänk, jag tror jag lär mig lite för varje gång om montering. Den övre kanten blev inte klockren, men uddarna i nederkant blev riktigt bra! Mycket vatten och oräkneliga mängder nålar verkar vara receptet. De är stickade i DROPS alpaca på minimala stickor 2. Det var en extremt portabel stickning eftersom den var/är så liten. Det gick utan vidare att knö ner den i en redan full liten handväska och ta med överallt! 

Och jag har nu officiellt förklarar det kycklinggula garnet för ostickbart. Varje gång jag tagit i det så har det jävlats. Hur lyckas ett garn t.ex. trassla in sig i sig självt när det är nystat på nystmaskin? Det är obegripligt! Så, jag har förklarat för min bästa mamma att det inte blir nån gul sjal till henne i det garnet. Jag stickar gärna sagda sjal i nåt annat garn i samma färg, bara inte det! Jag köpte en härva i annan färg till mig själv när jag köpte det gula till mamma, men det är nog bäst att rituakasta det med, åtminstone om jag vill ha någon form av mental hälsa i behåll…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.