Hallon

on

 

Hallonröd somrig halsduk
Hallonröd somrig halsduk

Nån gång i april eller maj köpte jag två härvor M&K Linen på (i mitt tycke) Bästa Garnaffären (Yll & Tyll) för att prova att sticka i lin. Jag tycker att resultatet blev rätt bra; en hallonröd sommarhalsduk/sjal med luft i. Jag kan definitivt tänka mig att sticka i lin igen och har siktet inställt på en stilig spetsstickad poncho enligt mönster från samma affär. Annars kanske en spetsstickad basker kan vara nåt för mindre varma, d.v.s. svenska, sommarkvällar? 

Jag har också precis påbörjat min födelsedagskofta från förra året. Den stickas på tvären och det är lite ovant. 

Och om Ms Kaka söker maka så finns det massor i min frys efter nationalbakdagen (varför bara göra sju sorters kakor när man kan göra tio?).

.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.