Kyss mig lila

on

 

Kyss mig lila
Kyss mig lila

 

Återvunnen slipover i Alpaca
Återvunnen slipover i Alpaca

Jag fick en impuls att köpa egna namnband för några veckor sedan och har haft de små banden liggande ganska länge hemma. Men av nån anledning känns det fånigt att sätta in dem i vantar och på halsdukar klipper jag ändå alltid bort eventuella etiketter, så det kändes också rätt fånigt. Men en slipover passar bättre enligt mig, så här sitter nu den första lappen (d.v.s. i min återvunna vinröda klänning som efter återviningen bl.a. tagit formen av en slipover).

Dessutom har jag satt igång med den kofta jag fick garn och beskrivning till i födelsedagspresent av J. Den går lite långsamt (ganska små stickor och rätstickning), men är lite kul eftersom man stickar den på tvären. Jag har också börjat med ett väldigt enkelt projekt (och mitt första på engelska!); en trekants-sjal i Evilla. Jag behöver nåt enkelt nu när mer än halva familjen ligger på sjukhus och jag är ofokuserad.

Ms Kaka och jag stickade världsstickardagen till ära publikt på Hornstulls bibliotek. Riktigt trevligt och dessutom kul att se det biblioteket! Att sitta utomhus och knåpa var det ju tyvärr inte tal om eftersom himlen har gråtit hela dagen och en yllesjal som blir våt som bekant snabbt antar odören eau de våt hund.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.