Enkel

on
Enkel
Enkel

Såhär blev den, den enkla sjalen jag började sticka tidigare i somras när halva familjen låg på sjukhus och jag behövde ägna mig åt något enkelt och portabelt stick-projekt.

Jag gillade det enkla mönstret som liksom gick av sig själv med ökningar i kanterna och i mitten. Sjalen är stickad i Evilla 6/2 och är mitt andra (eller är det tredje?) försök med självrandande garn. Den här typen av mönster tycker jag passar bra till ombré-garner eftersom de ränderna blir jämna. Vän A blev väldigt förtjust i garnet och modellen, så jag gjorde en till henne också. Kanske inte alldeles användbar mitt under sommaren och varma dagar med flödande solsken…

.

.

2 kommentarer Lägg till din

  1. dace skriver:

    jätte fin!!! vist var den som du stickade på bibliotekets stickkafé?

    1. admin skriver:

      Tack! Ja, det var den jag stickade på då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.