Öland-Ullcentrum

on
Ullcentrum-central?
Ullcentrum-central?

Årets semester gick till norra Öland, strax utanför Löttorp. Som den sticknörd jag har blivit så blev det därför ett antal besök på Ullcentrum som gör och säljer allehanda ull- och lin-relaterade saker och kläder. För min del var dock ullgarnet mest intressant. Jag är ohälsosamt förtjust i det ullgarnet och köpte ganska mycket. Det blev totalt tre besök… Till mitt försvar får jag väl säga att jag hade tänkt att det skulle bli två, men kom på slutet av semestern på att jag köpt lite på gränsen till för lite av en sort och då fick det bli ett tredje besök. DÅ kände jag mig garnnördig! Tanken är att det ska bli en kofta, ett par vantar och en sjöstjärnesjal (underbart ord!). Och kanske nåt mer om det räcker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.