Sy

Det blir mest sy av nu; jag satsar hårt på att få till ett par dansdräkter under hösten. En är ganska klar, men jag jagar fortfarande det optimala choli-mönstret. Nästa försök innefattar att rita av livet till en klänning samt modda det litegrann. Jag har också fyndat två stora tygsjok som ska bli danskjolar (det mönstret har jag fått till), men jag är rackarns sugen på att köpa ännu ett sjok och sy en att ha på träningen. Jag VILL ha en ny till nästa vecka (att ha en ny redo till imorgon kväll känns lite väl optimistiskt).

Men några saker har blivit färdigstickade också; ett par vantar och en axelvärmare i boleroformat. Bildbevis kommer, men inte i afton då jag känner mig trött efter pilateskursen. Så, nu ämnar jag sjunka ner i soffan och inte göra så mycket alls.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.