Let’s bhangra!

Bolly, bolly, bolly!
Bolly, bolly, bolly!

Jag har förvisso sytt en annan dansutstyrsel i sommar, men den får vara småhemlig ett tag till. Jag har inte hittat något ultimat mönster på choli. Men jag håller på; jag ritar av och tar valda delar av olika kläder och mönster. Kanske den tar form framåt jul? Hoppas den gör det innan elevshowen!

Men såhär blev min dansutstyrsel (för underkroppen då) att ha på dansträningen. Jag gillar verkligen kjolen! Den är helklockad och lång. Det tog väldigt lång tid att nåla och sy fast de nästan 7 metrarna band längst ner… Tunt bomullstyg; rött med guldtryck. Det är gammalt jultyg, men när jag såg det i affären tänkte jag istället ”bolly!” och handlade. Om nån anser att det är för juligt så får man väl se det som jul-bolly… Mina röda churidar är jag också nöjd med. Jag passar inte så bra i original-churidar eftersom höfterna är minst sagt breda. Ms A och jag har ritat av dessa från ett par som vi båda köpte för ett par månader sedan. De är som ett par väldigt långa långkalsonger och effekten blir liksom långkalsong och benvärmare i ett: Churidar!

Dansträningen går snabbt framåt nu. Kul, men svårt. Bitvis känner jag mig som om jag är totalt pantad som inte hänger med, men det går verkligen snabbt. Egen övning krävs men det är ju också kul.

På lördag är det bolly-bio inplanerat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.