Axelvärmare

on
Axelvärmare
Axelvärmare

Såhär ser min nystickade axelvärmare ut! Den passar extra bra nu när dagarna väldigt snabbt blivit kallare och jag ännu inte har hängt med i utvecklingen och plockat fram mina varma jackor.

Jag började på den i början av september när J och jag satt i en hyrd lastbil på väg ner till Blekinge. På 5-6 timmars bilfärd hinner man ganska mycket! Det var en jobbig resa; ned på fredagen och vi åkte hem dagen efter, mycket bilåkande på två dagar! På hemvägen hade vi med oss mamma i bilen också. Vi satt där ihoptryckta tre personer (max antal i den bilen) och två av oss stickade mer eller mindre konstant…

Mönstret är från Laura Chau och jag tycker att det är väldigt bra! Lätt att förstå och bra passform (även om jag fick 8 maskor mer när jag plockade upp maskor till resårkanten runt). Ganska gott om plats i ärmarna, men inte alltför mycket. Jag kunde inte (i vanlig ordning…) få tag på rätt garn, men jag använde istället två trådar av DROPS Alpaca. Och ja, det mesta kvarvarande av min återvunna klänning har gått åt här! Hittills har den räckt till en slipover, en löskrage och en axelvärmare, inte illa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.