Sy!

on
Ooo, en flärp!
Ooo, en flärp!

Såhär intresserat kan man titta på en liten gömd flärp på sin ny-inköpta symaskin! Maskinen är fin och jag tror att den egentligen kan sy en stilig dräkt alldeles på egen hand…  Jag har aldrig tidigare haft någon modern maskin och denna är datoriserad och känner av det ena och det andra. Här har jag precis hittat en liten halvgömd flärp med en lathund för att hitta rätt i söm-menyerna! Bilden är ett par veckor gammal vid det här laget, men jag har inte hunnit sy något mer än provlapparna jag gjorde första kvällen. Jobbet kräver mycket och när jag kommer hem orkar jag inte mycket alls.

Stickmässigt ägnar jag en del tid åt en orange halsduk till min käre make. Det gosiga orangea garnet inhandlades på syfestivalen och syns lite på bilden i föregående inlägg. Garnet är otroligt mjukt och gosigt, trots sina 100% ull. Dessutom är det hårt tvinnat och det ger effekten att det ytterst basic resårmönstret ser avancerat ut! Men nu kommer det att bli en paus i stickandet eftersom det bär av till Berlin med jobbet under en vecka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.