Bollyfinal

on
Svart-silvrig
Svart-silvrig

Bollyfinalen närmar sig fort och jag är inte helt redo samt att halsen gör ont. Jag har sytt två nya bolly-dressar och är ganska nöjd även om jag förmodligen aldrig mer kommer att sy en topp i tjock plysch. Min symaskin gillade det inte och jag blev förbannad och sade en massa fula ord i tät följd. Hur som helst; jag har en svart-silvrig outfit med volangkjol om ca 9 meter i vidd (rynkfot och bandvagn är underbara hjälpmedel!) och en turkos-guldig outfit med helklockad kjol samt ett par gröna och ett par lila churidar till att använda. Nu ska vi alltså bara få ihop koreografierna inom ett par timmar! Jag är nervös men tänker att det nog är bra att utsätta sig för sånt som är läskigt men inte farligt. Går det åt skogen så är det jävligt trist, men inte nåt som lär utplåna mänskligheten i stort…

Jag håller på med några julklappar i stickat format också. Stiliga vantar till systerdottern och en halsduk till älskade J. Dock ingen julklapp till J; svårt att hålla stickningar hemliga här hemma så jag försöker inte ens. Mina egna alster har smått strandat i all bollyfiering; det har mest funnits tid för jobbresor och bolly de senaste dryga 3 veckorna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.