Reflexvantar

on
Reflexvantar till M
Reflexvantar till M

En julklapp som känns hyfsat säker att outa här är vantarna till systerdotter M. Jag har knåpat ihop ett par reflexvantar i raggsocksgarn som blev över när jag stickade raggsockor till henne förra vintern. Det är som synes färgglatt och dessutom mjukt. Jag har fodrat vantarna med färgglatt rosa och orange tyg också. Reflexerna sydde jag först fast på en bit hobbyfilt och sydde sedan på dem på vanten (smidigast så). Hoppas de passar och passar. Lovikka-vantarna från förra året är för små och de var dessutom lite för varma för M (men så lekte hon med dem på under sommaren också…). Jag vill göra ett par till mig själv med!

Annars är jag tillbaka på min födelsedagskofta (mönster + garn i present till födelsedagen förra året) som inte verkar bli klar på länge än. Jag tycker det är en finfin kofta och jag tror modellen passar mig, men ibland tröttnar jag på den och den får ligga ensam i stickpåsen i omgångar. Nu är jag inne på sista delen av första ärmen (ärmkulleformning på gång). Kanske den blir klar till nästa födelsedag?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.