Engelsk konfekt

Engelsk konfekt?
Engelsk konfekt?

När jag gjorde reflexvantarna till min systerdotter tänkte jag att de skulle passa minst lika bra till mig. Jag bor i Sverige där vintern just nu är ovanligt kall för den här tiden på året, mörker har vi ju oavsett, så jag tänkte att ett par brutalt varma vantar med reflexfunktion skulle pigga upp mig lite extra nu. Och eftersom jag håller på med att jobba undan en del av garnlagret i pysselskåpet passade det väldigt bra att göra dessa nu. Knappa två härvor järbo lovikka gick åt och en snutt reflexband och en lite större snutt hobbyfilt. Jag är väldigt nöjd med vantarna som efter test visar sig fungera mycket bra i 15 graders kyla. En bonus är att de ser ut som det enligt mig mycket snygga men totalt oätbara godiset…

Jag har också börjat på min uggletröja och har avancerat nästan till midjan. Jag har gjort en del modifieringar av mönstret eftersom min lekamen inte verkar passa alls, min rumpa är betydligt mycket större än vad mönstret föreskriver att den ska vara… Och eftersom jag fyndade ett långt lila tygsjok på myrorna ska jag strax förvandla det till en ny danskjol. Jag har också stickat klart min Dummy Damson. Den ska bara blötas och blockas. Varför blir det aldrig kul att göra det? Får se hur långt jag hinner innan julledigheten tar slut; jobb på måndag igen.

En kommentar Lägg till din

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.