Damson dummy

Grå-vit-svart-spräcklig Damson
Grå-vit-svart-spräcklig Damson

Så här blev min test-Damson… Jag gjorde inget masktäthetsprov innan jag började utan gick helt enkelt på att det såg bra och lagom tätt ut. Och garnet räckte inte. Nära, men inte hela vägen. Det saknades garn till halva sista varvet samt att maska av. Så, jag använde lite överblivet ljusgrått alpaca-garn (drops) som blev över efter min Dollheid. Inte rikigt samma gråa färger i rätt ordning, men tillräckigt bra. Jag är på det hela taget nöjd även om jag fortfarande är skeptisk till färgsättningen på det här sock-garnet (Löve baby og hosegarn). Garnet är skönt mot halsen t.o.m., men randningen som blir funkar sådär för det här mönstret; spets-sektionen blir nästintill osynlig. Men, jag har en hel del finfint garn av lämplig grovlek att sticka flera av i pysselskåpet, så det är ingen fara. Mer enfärgat eller längre sektioner med samma färg kommer att fungera bättre.

Min uggletröja växer sakta och mått osäkert. Jag tror den kommer att bli stor som ett hus upptill, trots storleksjusteringar hit och dit. Men detta är ju min test-uggla i billigt garn, så det är inte katastrof om den inte fungerar. Jag tror inte jag kommer att repa upp hela och börja om om det inte fungerar, men jag får väl se; jag gillar ju det gråa garnet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.