Sjuk igen

on

Jag var nog inte så frisk som jag trodde och ville; jag har blivit sjuk igen. Idag är andra dagen hemma från jobbet och jag är så brutalt trött på att sitta hemma. Jag gick till läkaren igår och fick ett antal recept utskrivna, så nu kanske jag lyckas fördriva viruset.

Födelsedagskoftepussel
Födelsedagskoftepussel

Igår stickade jag färdigt födelsedagskoftan. Nu ska jag alltså bara fästa alla trådar (och det är många på denna randade tingest) och sy ihop den. Men hur gör man för att tycka att det är kul att montera? Går en kurs så att jag får lära mig det mest optimala sättet? Lär mig att sy ihop delarna i ilfart så att det åtminstone inte tar så lång tid? Mediterar?

Sick-sack-vantar
Sick-sack-vantar

Men eftersom montering inte är kul och jag verkligen behöver piggas upp (syndast om mig i hela världen o.s.v. eftersom jag är sjuk…) så skiter jag för tillfället i monteringen och kör istället vidare med mina sick-sack-vantar. Jag har gjort några varv till på dem och hoppas att jag ska bli lite mindre irriterad på den konstiga mönsterbeskrivingen. Jag tror det fungerar för när jag stickade på dem igår så blev jag glad för att jag fått in en aningens bättre snits på att hålla ena tråden i höger hand och för att mönstret är vackert!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.