Frustration

on

Jag håller på att sy en bollytop. Tanken är att det ska bli Den Bästa Toppen. Inte än så länge… Jag gör ett försök, blir frustrerad och ritar om och gör om. (repeat until)

Nån gång ska det bli bra, jag tor att jag är mer eller mindre klar över hur själva livet ska vara för att fungera, men ärmen! Hur ska jag få till den? När man som jag inte är kunnig på området mönsterkonstruktion får man klippa till en väldans massa toiler och testa och göra om och testa…

På stickfronten kämpar jag på med mina sick-sack-vantar (har börjat minska för toppen på vante ett nu). Det är kul och mönstret är så fint! Jag har också äntligen fått Magnificent mittens and socks hem i brevlådan. Efter en del strul (beställning från en leverantör  som sedan inte kund leverera boken) beställde jag den från Amazon och idag kom den alltså! Helgläsning (som avslappning när jag försöker få ihop en choli?) stundar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.