Tjoff eller Storasysters Supersocka

Storasysters supersocka

Japp, det känns så… Mitt lätt upptagna jag (jobba, tre kurser på en termin samt tid till att öva gör sitt för att fylla upp dygnets timmar) har inte kommit igång med ett projekt önskat av Allrakäraste Syster. Bästa syster vill ha ett par raggsockor med vissa specifikationer för att passa i lämplig pjäxa under stundande skidvecka norröver. De åker om en vecka och vi kommer inte att ses innan dess. Alltså blir det antingen till att skicka per post eller lämna till mammi för vidare transport i slutet av nästa vecka. Jag hoppas på det senare! Igår kväll var jag brutalt trött och klarade bara av superenkel sticking, så jag körde loss på sockorna och kom ett par centimeter. Den här dagen har dock bjudit på 5-milen i Holmenkollen, och då sade bara tjoff och ena sockan samt en bit på den andra blev klar! Nu har jag bara foten och tån på den andra kvar. Hoppas Allrakäraste Syster blir nöjd!

Bästa kaffet
Bästa kaffet

Femmilen bjöd också på en utmärkt fikastund; min make gör det godaste kaffet!

Dans-top-frustrationen övergått till klia-i-fingrarna-nyfikenhet: Jag har äntligen fått choli-mönstret jag beställde för ett par veckor sedan! Det behöver moddas lite (man ska tydligen ha större rondör och mindre rattar för att passa mönstret), men sedan ska jag toile:a loss. Jag är otålig, men storasysters supersockor går före!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.