Turkosa Patiala salwar(ish)

Turkosa Patiala salwar(ish)
Turkosa Patiala salwar(ish)

Ja, elevshowerna kommer ju att närma sig allt snabbare ju längre terminen går och jag har därför inte vilat mig igenom påskhelgen utan ägnat mig åt en hel del ehmmafix samt då alltså sytt danskläder. Som synes en bit ner så hade Ms A och jag syjunta på påskdagen och för att hinna med ett par till har jag under den sista skälvande delen av påsken också sytt ett par turkosa multifluffiga brallor… Tanken är att jag ska ha dem på ena elevshowen. Kameez hinner och orkar jag inte sy till (tanken är ju att jag ska prestera en hel dansdräkt med kjol innan sista maj, så det är överkurs att ge sig på en kameez också). Men här är iaf ett bildbevis på mina turkosa fluffbrallor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.