Madame Coco

on
Madame Coco
Madame Coco

Madame Coco har flyttat in! Jag har under en ganska lång tid funderat kring detta med en provdocka. Jag syr och stickar en del och det är svårt att prova och nåla på sig själv. Alltså vore det fiffigt med en provdocka. Men jante i mig tog ut svängarna och sade nåt i stil med ”inte får väl lilla jag som är en så tafflig amatör köpa en sån proffsig attiralj”. Men sedan tänkte jag att det får jag visst; den kommer att vara till stor hjälp och dessutom göra det lättare att se hur man ska ta in på vilka ställen.

Såhär glad kan man bli för en kjolmätare
Såhär glad kan man bli för en kjolmätare

Jag är jättenöjd med Madame Coco! Jag har knappast använt henne massvis ännu, men en del och mer stundar. Jag är extra glad för att det ingår en kjolmätare. Jag köpte min docka på Bergman & Johansson och rekommenderar dem varmt!

Jag hoppas att jag snart kommer att sy diverse kjolar och allehanda klänningar på löpande band. Jag har beställt och fått en massa mönster med posten, den egna mönsterkonstruktionen lär vänta på sig; hittills kör jag mest på modifiering av befintliga sådana.

En kommentar Lägg till din

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.