Hobbyrummet

Före
Före

Mitt pysselrum har genomgått en (eller kanske flera?) radikala förändringar på sista tiden. För det första har ju då Madame Coco flyttat in. Hon är en ganska trevlig prick med en förnämlig rondör nedanför midjan. Jag hoppas att hon ska trivas bra här.

För det andra har Bästa J och jag fixat till i rummet. På skärtorsdagens sena eftermiddag/kväll blev det en tripp till IKEA. Väl där jobbade vi upp blodtrycket på ett effektivt vis (vad är det med IKEA? Varför blir jag alltid förbannad när jag kommer dit och varför känner jag lugnet spridas i kroppen så fort jag börjar åka därifrån? Nåt har hänt, förut var IKEA-besök enbart trevliga…) medelst i huvudsak hyllshopping.

Efter
Efter

Väl hemma däckade vi i soffan för att sedan på långfredagen ta i med hard core montering. Jag har numera en egen hylla för tränings-bolly-kläder (ska bli ett skåp så småningom, men dörrarna till hyllan hade utgått på IKEA trots att det inte stod nåt om det på deras hemsida) och tre vägghyllor med stiliga gröna lådor! Det kaos som förut låg i högar på golvet är numera ordnat och inlagt i lådor. Hoppas att jag kan hålla efter det så! Nu trivs jag i mitt rum igen och tycker att det är mysigt att sitta här i fåtöljen och drömma om framtida textila projekt… Och undrens tid är uppenbarligen inte förbi; jag har lyckats skaffa en taklampa som jag gillar, bara drygt två år efter inflytt (dock inte med på bilden).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.