Lemonhead(s)

Citron
Citron

När jag såg Citron på knitty.com tänkte jag som så många andra att den var oerhört stilig! Jag tilltalas i allmänhet av rena mönster: enkla och stiliga, inte för mycket krafs (svårt att tro kanske av en som dansar bolly och i dessa sammanhang klär sig i allehanda stiligt och blingigt tingel-tangel…). Mammi köpte en härva av vackra Malabrigo lace i färgen Amoroso åt mig på Bästa Garnaffären (ganska länge sedan nu). Och eftersom jag ändå inte kan göra mycket annat just nu när jag är sjuk så har jag börjat på sjalen (sova och rodelträna i soffan är mina dagsaktiviteter). Garnet är fantastiskt mjukt och skönt och jag har svårt att tänka mig att det skulle kunna kännas ull-kli-igt på någon!

De ofärdiga tvåändsstickade vantarna gnager dock lite på mitt medvetande: Jag vill göra klart dem snart, men jag är inte alls säker på att jag minns hur man gör… Och det är inget för min trötta hjärna just nu (har halsen smittat den?).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.