Mer blå choli

Madame Coco med blå choli
Madame Coco med blå choli

Halsen är fortfarande inte bra. När tänkte den bli det? Jag är otålig och börjar undra vad det är fråga om. Tydligen inte streptokocker (även om läkaren glatt upplyste mig om att han inte kunde garantera att jag inte skulle få det nån gång i framtiden… Kanske han var missnöjd med sina predikterande förmågor? ;)), men nåt annat envetet jox är det. Så, eftersom jag inte kan öva/träna så har jag tagit det lugnt och gjort klart bolly-stassen. Det är en blå skapelse och nu är även ryggen på cholin klar. Såhär blev det. På det hela taget är jag nöjd. Jag tror att nästa kommer att bli:
1. Helt annorlunda (olika tyg beter sig väldigt olika med det här mönstret (också)).
2. Lättare att hantera med alla band och pyntsömmar (gott om lärdomar där).
3. Kantad med annat kantband (många meter nytt kom med posten igår).

Jag är nöjd med ryggen; det går lätt att ha en BH under utan att den tittar fram för mycket. Hålet är inte jättestort, men jag föredrar det så. Mönstret jag har använt är en moddad variant av Folkwear pattern nr. 134. Enligt originalmönstret ska man vara mycket bred om ryggen med mini-rattar, så jag har ändrat en hel del. Ärmen funkar efter småjusteringar bra, och det är för mig den svåraste biten att ändra. Jag gillar också att ärmen är halvlång.

Jag har gjort en mindre synlig ändring på kjolen också; jag har sytt in en halvlång underkjol. Jag har inget emot att den är tunn och genomskinlig längst ner.

Kan man f.ö. ha för mycket band? Jag tror jag har snöat in på diverse kantband och pyntband ganska hårt.

Min Lemonhead(s) växer sakta och jag är nu inne på sista volangen. Och jag kontemplerar att göra en resa ut i omvärlden medelst buss 74 för att öka på mitt förråd av vitaminer och te.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.