Galet?

Egentligen borde nog frågetecknet tas bort… Det är över 30 grader varmt och har varit det i en evighet (med svensk-sommar-mått mätt, två veckor) och för varmt för att göra nåt alls.  Jag kan inte sova ordentligt eftersom det är för varmt och att bara andas gör att det bildas svettpärlor på de mest oväntade ställen. Igår begav älskade J och jag oss ut på promenad en dryg timme, men det var brutalt jobbigt, trots medtaget vatten och en glasspaus i slutet. Hur gör man för att inte storkna?

Igår kväll ritade jag så upp ett nytt kjolmönster eftersom Ms A kommer hit idag för systuga. Hur ska det gå? Kommer det att gå? Vi får göra en ansats och se hur det går. Tanken var att sy så mycket som möjligt den här veckan, för att sedan kunna fokusera på annat i höst. Men den här veckan verkar ”att göra så mycket som möjligt” mest vara synonymt med att andas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.