En bit

Lila bolly
Tjuvkik

Vi är inte klara med våra dräkter, men har kommit en bit. Första dan gick åt till att rita och lägga ut samt klippa. Blingoptimering tar tid för den ovana (och våra hjärnor fungerar trögare när luften är kroppstempererad)! Hoppas nu att det kommer att funka bra med allt. Jag ska definitivt göra min nuvarande stiliga lila klar innan jag ger mig på den riktigt piffiga. Dock några dagar med mkt gott sällskap och mycket kul!

Vid minsta tveksamhet kan jag meddela att man lätt kan hälla i sig en liter eget iste om dan när luften känns obetydligt svalare än skinnet. Den stora räddningen de här dagarna (och för den delen nätterna) är att älskade J fick tag på 2 fläktar (förmodligen den sista sändningen till Stockholmsområdet på ett bra tag; de lär vara slut överallt).

Mina vantprojekt växer så smått också; små ulliga projekt är allt som kommer att hamna i händerna så länge det är såhär varmt (för två somrar sen var jag mer otålig och satt med 4 hg alpacka i knät i sån här värme, jag har väl blivit en smula klokare alternativt bekvämare… ).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.