Grön fluffbralla

Grön fulffbralla
Grön fulffbralla

Japp, så var äntligen den gröna fluffbrallan för civilt bruk färdig! Det har tagit sin lilla tid i vårt för årstiden väldigt svettiga klimat, men jag är nöjd. Jag har gjort en egen (inte alltför snygg tyvärr) konstruktion för gylfen (på temat: komma på själv hur man gör), men ska inför nästa kolla mer på vad det står i diverse böcker på temat.

Det är oerhört enkla brallor (Simplicity 5359) som jag gjort bara aningens mer komplicerade genom att lägga till linning och dragkedja (egentligen ska man bara sy en kanal med resår i midjan). Jag har ju sytt två par såna här till träningsbrallor och är väldigt nöjd med dem, men tänkte att de går absolut att använda för civilt bruk också. Kanske med en snajdig tunika till?

Nu ska jag ge mig på att koreografera en snutt vers; lika bra att svettas ordentligt när man ändå är igång…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.