Mönster

on

Jag har beställt mönster; till en kappa och ett par byxor! Jag jagar ju fortfarande det optimala byxmönstret, men ännu så länge har jag inte vågat mig på den riktiga hardcore-varianten att konstruera ett optimalt byxmönster från scratch. Men jag anar att det kommer att ske under hösten. Hittills ägnar jag mig åt att modifiera och fixa till. Och längtar efter mina beställda mönster! Jag gillar verkligen konceptet att leta och beställa symönster på nätet, men tyvärr verkar det inte finnas så många svenska såna ställen.

Bästa Ms A har varit i Klippan och köpt garn till mig. Jag har ju garnstopp, men det kan man väl ignorera lite? Det är ju bara ett drygt kilo 2-trådigt ullgarn till… Och jag gör ju faktiskt av med en hel del från gömmorna nu (och det vore säkerligen synd om garnbeståndet minskade…); ulliga småprojekt, en stor sjal och en liten.

Gårdagens koreograferande gick faktiskt rätt ok, men det var jävlarimig svettigt. Nästan lika svettigt som picknicken på Djurgården på eftermiddagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.