Oerhört enkla

Nu har sommaren pausat, temperaturen är nere på ca 20 grader och det känns skönt att inte bara vilja lägga sig ner i en hög och inta ohälsosamma mängder iste. Trots det kändes det som en bra idé att paniksy ett par löjligt enkla korta brallor med en lätt touch av äppelknyckare. Mycket tyg och mycket resår (måste påminna mig själv om att köpa mera). Mönstret är samma som för de gröna fluffbrallorna (Simplicity 5359) men denna gång har jag bara lagt till lite på höjden för att kunna vika ner och sy kalan för resåren i midjan samt att jag har gjort dem knälånga istället för hellånga med puff. Tyget är fyndat till det facila priset av 19:-/m och jag gjorde av med ca 1,5 meter (förmodligen mer resår!). Det är en mycket gosig kvalitet; viscose och lin. Jag har mycket tyg kvar och planen är att det bl.a. ska bli en klänning av resten. Bild får det bli en annan gång, bilen väntar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.