Ullcentrum och Klippan 2010

on

Jag har kanske inte ullstopp ändå när jag tänker efter…

Krusbär
Krusbär

Det går ju inte att åka till Öland utan att åka till Ullcentrum. Årets besök blev dock kort p.g.a. garnstopp (ish). Jag köpte 2 härvor av det finfina tvåtrådiga garnet Krusbär till mig och så ett antal härvor till mammi. Dock blev det tre besök på Ullcentrum även i år, men de två sista stod Älskade J för. Han köpte en mycket stilig tröja (besök 2) och sedan blev det lite strul kring den som föranledde besök tre. Men visst är krusbär ett stiligt garn?

Jag har, förutom de två härvorna från Ulcentrum, 1,4 kilo garn från Klippans yllefabrik i min ägo. Bästa Ms A åkte förbi där på semestern och inhandlade stiligt hallonrött garn till en kofta och ett par udda härvor i ping-grönt, ping-orange, plommon och svart till mig. Facilt pris och stiligt 2-trådigt ullgarn! Vilka vänner man kan ha! Nu ska jag bara få tummen ur och sticka loss också. Det lutar åt en Tant Kofta-kofta av lämpligt slag, med midja och piffig ringning…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.