Påsväska

Påsväska till Ms A
Påsväska till Ms A

Jag har gjort en liten påsväska till bästa Ms A! En väldigt enkel och allmänt basic påsväska med en liten ficka på insidan. Jag kunde inte göra den riktigt så snajdig som jag hade tänkt, med ordentligt insydd kant på insidan, det blev för tjockt för min symaskin att klara av…

Med ficka
Med ficka

För att vara min första är jag ändå rätt nöjd! I den ligger två 70-80-tals-mönster, fyndade på en loppis på Öland. Hoppas hon gillar den och dess innehåll!

Idag blir det systuga på bolly-temat och jag hoppas att jag hinner göra klart min påbörjade kjol. Med lite tur hinner jag börja sätta ihop delarna till cholin också, men det kanske är lite väl optimistiskt?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.