Kofta

Nu har jag kommit en bit på Tant Kofta-koftan. Än så länge verkar det lovande, hoppas det fortsätter så! Det är en kofta som stickas uppifrån och ner och jag gillar konceptet att kunna prova och justera längs vägen på ett enkelt sätt. Och längs vägen får jag väl också lära mig hur jag bäst formar den. Tanken med just den här koftan är en ganska basic slätstickad kofta med resår i midjan och rätstickade kanter (just nu ser det ut som en midjekort väst…). Garnet jag använder är ett tvättat 2-trådigt antracitgrått ullgarn (6/2) och stickor nr 4. Otroligt mjukt; jag har svårt att tro att det är ett högst normalt ullgarn! Eftersom jag stickar koftan i antracitgrått och kvällarna mörknar snabbt har jag ingen vettig bild att visa… Det börjar ju bli kallt och jag vill ha en snajdig och varm yllekofta klar pronto!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.