Tröja med stor krage

Tephra pullover in the making
Tephra pullover in the making

För ett tag sedan publicerade Laura Chau mönstret till sin Tephra pullover och jag tycker den är så fin! Dessutom stickas den uppifrån-&-ner vilket passar mig finfint eftersom det då är lättare att få till korrekt passform. Jag köpte en massa gosigt DROPS Lima nu i början av december för att använda till projektet. Rätt garngrovlek och dessutom ett väldigt gosigt garn!

Ännu har jag inte kommit så långt, men jag gillar verkligen att sticka med garnet. Gosigheten från alpaca och känsla och struktur från ullgarn; perfekt för mig! Nu har jag kommit en bit förbi den stora kragen, ungefär halvvägs på oket. Lite knepigt med kragen då den innebär en hel del av det mindre smidiga momentet ”sticka 3m tills avigt”. Men skam den som ger sig, nu är det en fin krage och det återstår en del av samma mönster längst ner på ärmarna. Hoppas jag är där snart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.