Arbetshelg

Kul arbete (Dock bär det kroppen emot att stiga upp tidigt på helgmorgnar och därmed inte sova ikapp)! Det har varit en HV-helg igen och denna helg stickade vi hälar och hoptagningar (igår) och spetsstickning (idag). Kul och lärorikt som alltid, men idag när klockan närmade sig tre tappade jag all energi. Var tog den vägen? Var kropp och hjärna inställda på att hasta iväg till danslektionen som vanligt? Efter det var det absolut ingen chans att jag skulle klara komplicerade spetsrapporter, även om jag skulle ha slutat både prata och andas… Därför blev det istället de korta och mindre komplicerade mönstren för mig, men det var lika bra det. Stiliga mönster behöver inte vara komplicerade. Det vackra i det enkla och så.

För att inte släppa danstemat helt så har jag ägnat en del av kvällen åt att modda mitt tunika-mönster till att få en lite annan ringning i halsen. Det ser iaf ok ut när jag håller upp pappersbitarna framför mig, men det återstår att se hur det fungerar i tyg på kroppen. Orken är fortfarande inte riktigt tillbaka och jag vågar därför inte sätta saxen i det paisley-mönstrade tyget.

En kommentar Lägg till din

 1. D skriver:

  Hello, hittade hit till slut :) Hade glömt att du använde systerlila så det var ett fasligt googlande…

  Jag ser att ni har jobbat flitigt med fotobakgrunden, mycket tjusigt!

  I senaste Vårt Kungsholmen (och säkert alla andra Vårt Xxx) finns en artikel om hantverksskolan HV Skola (www.hvskola.se) på Djurgården. Verkar vara nåt i din stil.

  Btw, ”spetsrapport” = fantastiskt ord :)

  Kram / D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.