Grön-lila bolly

Grön-lila snurr
Grön-lila snurr

Sydagar med Ms A! Vi kom en bra bit till på våra pysslade dansdräkter. Dräkterna är verkligen arbetade med; vi har klippt ut och sytt på bård mitt på kjolen (fram och bak), paljettband och extra bling som inte kom med på kjol eller top (utklippta och påsydda). För min del en grön och lila dräkt (grön dräkt med lila underkjol) med massor av applikationer lite överallt. Stiligt och ganska blingigt resultat! Jag gillar hur paljetterna på underkjolen blingar till i rätt vinkel (även genom det gröna tyget). Det är klistrade paljetter så de trillar av (gillas inte). Jag får väl se mig som en blingspridare!

Gemensam syjunta är SÅ bra för både sällskap och idéer (och för den delen provning). Det är förstås kul att sitta ensam med sina idéer också, men är man flera bollar man ju sina idéer och förbättrar dem.

Nu är kjolen helt klar och toppen är också klar. Det enda jag ska finjustera på den är att platta till guldbandet lite (hårt och lite för brett guldband gör det svårformat, så jag behöver nästa till det på ett par ställen). Skönt att ha dräkten klar innan terminen kör igång på allvar!

När bilden togs var toppen inte klar, men min långa (hittills oanvända) lila passar bra till (men det ser lite konstigt ut på bilden)!

2 kommentarer Lägg till din

 1. Arzo skriver:

  heej
  kan du sy olika salwar kameez kläder? i så fall kan man beställa av dig?
  Det skulle vara jätte bra om du kunde svara så fort som möjligt.

 2. systerlila skriver:

  Hej!
  Jag kan sy till mig… Men jag har ju bara sytt såna till mig själv och har inte funderat så mycket mer än så. Jag är ju liksom inte proffs på detta. :) Vad hade du tänkt dig?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.