Band!

on

Hm, jag tror jag är en bolly-outfit-junkie. Jag har precis sytt klart min gröna dress och då börjar jag genast fundera på nästa. Varför ta det lugnt och vara nöjd med de jag redan har? Det finns tyg i mina gömmor som ska bli till en ny dress och jag vill verkligen ha den klar, helst nu på en gång… Tänkte försöka mig på en lite annan modell på kjol, men samma top (kortare i bak). Och dessutom (om tyget räcker) en dupatta. Men, jag lär invänta banden innan jag kör igång. Stiliga breda sari-band som jag hoppas ska komma med posten hem till mig ganska snart. Bara att hålla tummarna för att frakten går finfint och att de passar i nyans. Vill ha nu (men misstänker att frakten tar upp till två veckor)!

På stickfronten ägnar jag mig åt en mössa med ugglemönster av garn som blev över efter Owls II. En mössa borde ju gå hyfsat snabbt att fjutta ihop, eller? Jag fick pilla och göra om ett par gånger innan jag fick ihop resåren rätt; en ny erfarenhet av resår utan uppläggningskant (med rullkant) behövde fixas lite annorlunda på rundsticka än på platten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.